Részvételi díjak

Tisztelt Konferencia Résztvevők!

Az adójogszabályok miatt az ONK részvételi díját terheli az ÁFA összege, ugyanezen ok miatt a számlát az Eurostudium Kft állítja ki.

A Közoktatási Vezetők Képzéséért Alapítvány számlájára átutalt összegeket az Alapítvány visszautalja, és kérjük, hogy a díjbekérő alapján legyenek szívesek a befizetéseket átutalni.

Kérjük megértésüket.

Köszönettel:

Szervezőbizottság


A szakmai anyagok benyújtásához szükséges előzetes regisztráció akkor válik a részvételi szándékot jelző regisztrációvá, amikor megérkezik a részvételi díj a konferencia folyószámlájára. A szakmai anyagokhoz kötődően – a konferencia-kötet véglegesítésének határideje miatt - valamennyi szerző és társszerző részvételi díjának 2012. szeptember 30-ig kell megérkeznie. A szakmai anyagot nem benyújtó résztvevők számára a regisztráció 2012. október 15-ig nyitva van.

Teljes részvételi díj: 29 500 Ft + ÁFA (!), amely a következőket tartalmazza: a szakmai programokon való részvétel, konferencia-kötet, a bemutatandó poszterek elektronikus változatai, frissítők, ebédek, fogadás. Amennyiben a részvételi díj 2012. június 30-ig beérkezik, úgy lehetőség van a kedvezményes 25 000 Ft + ÁFA (!) összeg befizetésére.

Nappali tagozatos egyetemi és főiskolai hallgatók és ösztöndíjas doktorandusz hallgatók kedvezményes részvételi díja: 25 000 Ft + ÁFA (!), amely ugyanezeket a szolgáltatásokat és lehetőségeket tartalmazza.

(c) ONK 2011 Tudományos Programbizottság, INFO-Grafix KFT, Pap-Szigeti Róbert